TESTLAGRET

Testlagret.se har sedan 2006 levererat medicinska självtester till kunder i Sverige och utomlands. Produktsortimentet har fokus på produkter inom fertilitet och andra hjälpmedel. Testlagret är återförsäljare av Tento – graviditetstest och ägglossningstest.

APOTEA

Apotea.se – ditt apotek på nätet!

Apotea är apoteket på nätet som alltid har snabba leveranser, bra priser och ett stort sortiment. Apotea är återförsäljare av Tento – graviditetstest och ägglossningstest.

MEDS

MEDS – Det mobila apoteket!

MEDS säljer receptbelagda och receptfria läkemedel med tillstånd från Läkemedelsverket online – både till dig, din familj och ditt husdjur. MEDS är återförsäljare av Tento – graviditetstest och ägglossningstest.

SHOPPING4NET

Shopping4Net – kända varumärken och spännande produkter till rätt priser.

Vi vänder oss till kvinnor och män i alla åldrar och strävar ständigt efter att ge alla kunder ett prisvärt, tryggt och enkelt sätt att handla. Shopping4Net är återförsäljare av Tento – graviditetstest och ägglossningstest.

APOTEKSGRUPPEN

Apoteksgruppen – Ett apotek nära Dig!

Du hittar Tento´s produkter i butik. Apoteksgruppen är återförsäljare av Tento – graviditetstest och ägglossningstest.

GEKÅS ULLARED

Gekås Ullared – Allt under ett tak!

Den lilla butiken som en gång startade i bottenvåningen på en villa i Ullared är idag Sveriges populäraste besöksmål. Med en stabil affärsgrund är Gekås Ullared idag ett välkänt varumärke. Gekås Ullared är återförsäljare av Tento – graviditetstest och ägglossningstest.

ÖVRIGA FÖRSÄLJNINGSSTÄLLEN

Livio Fertilitetscentrum | Din Apotekare | Ungdomsmottagningar runt om i Sverige | Nordic IVF center